Xuxi: Halil Matoshi është parashutist në AAK


Këngëtari Xuxi i cili qysh prej themelimit të Aleancës për Ardhmëinë e Kosovës ka qenë një nga celulat e para e ka komentuar aderimin e Matoshit në partinë që ai e do shumë.

Këngëtari i njohur për këngën “Provo mos Provoko” ka thënë se hyrjet e reja në AAK e pasurojnë jetën politike dhe i japin shpresë vendit porse Halil Matoshi nuk ka pse ta marrë aq seriozisht vetën sepse është i ri në këtë biz.

“Të rinjtë sikur Halili që tentojnë ta përdorin AAK-në për interesat e tyre personale duke u ngritur dhe duke bërë famë janë parashutistë në AAK dhe si të tillë nuk është se kanë ndonjë rëndësi të madhe”, ka thënë Xuxi, i cili të premtën mbrëma u shpall fitues i The Voice of Albania.

Fjal t'hallkut

Komento


VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
2
PN
OH BRE OH BRE
4
OH BRE

Xuxi: Halil Matoshi është parashutist në AAK

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in