ZBULIM: Kimete Berisha dhe Zafir Berisha motër e vëlla


Pas një analize të gjatë dhe të thukët të stafit intelektual të Kukunews, është arritur tek gjetja e një fakti të jashtëzakonshëm që për dekada është mbajtur e fshehur: analistja me flokë të gjata Kimete Berisha dhe Zafir Berisha janë motër e vëlla.

Arsyeja kryesore që ky staf e ka gjetur për të ardhur deri në këtë përfundim ka të bëjë me faktin se të dytë kanë probleme në të folur dhe në të shkruar. Pra asnjëri prej tyre nuk mund të shkruaj dhe flasë pa gabime.

Më poshtë mund ti gjeni faktet:

Kadal, Rambo, mos u nxej.Se më lehtë e keni me na 'vra' se me na largu prej pune.Po, ti a e din se fati yt si '…

Posted by Kimete Berisha on Montag, 22. Mai 2017

Edi Rama, nën mbrojtje të UNESKO-s 😂Ad Hoc për konica.al/ Mentor NazarkoU njoftova me Edi Ramën në Bienalen e…

Posted by Kimete Berisha on Samstag, 20. Mai 2017

Komandantat, bashkë! Rrëzoni, n'mujshi! Veç Ibrahim Rugova me pas qenë gjallë ndoshta kish mujt m'i 'rrëzu' të gjith…

Posted by Kimete Berisha on Dienstag, 16. Mai 2017

Zafir KRONKONDILLI

Me Zafir KOKRODILIN i vëjmë kapak natës së sotme madhështore.

Posted by Kukunews on Mittwoch, 10. Mai 2017

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
8
PN
OH BRE OH BRE
21
OH BRE

ZBULIM: Kimete Berisha dhe Zafir Berisha motër e vëlla

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in