Zbulohet pse Gëzim Kelmendi është gjeni: Allahu e ka prekë në ballë


Të gjithë kemi pyetur vetën sesi e vërteta që e thotë deputeti I pavarur por I varur nga Zoti, Gëzim Klemendi është aq e vërtetë saqë vetëm një e vërtetë tjetër mund ta bëjë gënjeshtër.

Ekipi i hulumtuesve në Kukuneës sa i përket fuqive mbinatyrore ka ardhur në përfundim që deputeti Gëzim Kelmendi të gjithë diturinë e tij që e tejkalon intelektin njerëzor e ka nga fuqia e Zotit, Allahut, atij I kofshim falë.

Ekipi ka zbuluar se shenja e Gëzim Këlmendit në ballë është në fakt një fjali e shkruar që në lindjen e tij.

e

“Që kur ka lindur Gëzimini në ballë I ka shkruar Allah, që nënkupton pejgamberin e fundit në tokë, nga i cili do të mësojmë të vërtetën. Por Gëzimi duke qenë jo i lumtur me këtë përgjegjësi ka vendosur që të bëjë operacion plastik dhe në ballë e ka lënë të duket vetëm një vijë e zezë”, thet në biografinë sekrete të Gëzim Kelmendit.

Kjo në botën e teknologjisë së mjekësisë njihet si shndërrim të 3D-së në 2D.

Nga sot duhet të gjithë ti bindemi Gëzimit.
Ti lutemi Gëzimit.

Fjal t'hallkut

Komento

VOTONI VOTONI VOTONI...
PN PN
9
PN
OH BRE OH BRE
23
OH BRE

Zbulohet pse Gëzim Kelmendi është gjeni: Allahu e ka prekë në ballë

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in