100 deri 500 euro shpërblimi për ata që humbin virgjërinë me 28 nëntor


Hymenoplasty, or Hymen Reconstruction, restores the hymen membrane to a pre-sexual state Hymenorrhaphy or hymen reconstruction surgery is the temporary surgical restoration of the hymen.

Qeveria e Kosovës dhe Qeveria e Shqipërisë kanë marrë një vendim të përbashkët, që vjen si pasojë e mbledhjes së fundit të përbashkët që kanë mbajtur dy Qeveritë në Pejë.

Kësisoj Ministria e Mirëqënies Sociale në Kosovë dhe Ministria për Natalitet në Shqipëri kanë marrë një vendim të orëve të vona, që ka për qëllim shtytjen e kosovarëve dhe shqiptarëve që të duhen më shumë.

Vendimi ka hyrë në fuqi në orën 22:00 dhe do të jetë valid deri në orën 00:06.

Sipas këtij vendimi, të gjithë ata që humbin virgjërinë sonte do të shpërblehen me 100 euro.

“Ndërsa nëse një shqiptar ose kosovar humb virgjërinë me dikë nga Kosova apo Shqipëria, shpërblimi do të jetë 500 euro”, thuhet në komunikatën e përbashkët.

Sipas kësaj komunikate, në rast se një kosovar/e jo virgjin humb virgjërinë e një shqiptari/eje ose anasjelltas atëherë, ai/ajo që nuk është virgjine merr 200 euro për kontributin e dhënë, ndërsa virgjini/nja merr 500 euro.


100 deri 500 euro shpërblimi për ata që humbin virgjërinë me 28 nëntor

log in

reset password

Back to
log in