20 ditë torturë në Speciale: Kukunews dëshmitarë i mbrojtur në Speciale, i qet krejt emrat


Sigurisht e keni pyetur vetën ose edhe më sigurisht sua ka ndi hiq aq që keni vërejtur se skemi qenë këtu, por nuk kemi postuar asgjë në këto ditë. Arsyeja ka qenë e fortë; i gjithë stafi i Kukuneës është nisur me 24 dhjetor vullnetarisht në Hagë, për ta kryer intervistimin në Gjykatën Speciale.
Intervistimi i gjithë stafit ka zgjatur më shumë se 20 ditë dhe ka përfunduar të mërkurën e 16 janarit, duke dhënë kështu me sukses provimin patriotik.
Pas intervistimit ka dalë se nga 400 anëtarët e ekipit të Kukunews janë të pafajshëm dhe shumica e tyre do të jenë dëshmitarë në procesin e aktakuzave në Gjykatën Speciale.
Drejtori, kryeredaktori dhe tre redaktorët përgjegjës në Kukuneës janë tashmë edhe dëshmitar të mbrojtur për shkak se kanë informacione tepër të mëdha. rëndësishme që mund t’i qojnë të gjithë komandandët në burg.
Tash ne do të prodhojmë lajme ekskluzive në lidhje me Gjykatën Speciale, sepse në fakt i dijmë krejt.

20 ditë torturë në Speciale: Kukunews dëshmitarë i mbrojtur në Speciale, i qet krejt emrat

log in

reset password

Back to
log in