fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

20 eurot e hequra nga pensionet i ndahen aktivistëve të VV-së që kanë shkëlqyer në rrjete sociale

1 min read

Vendimi i Qeverisë së Kosovës që shtesat prej 30 eurove mbi pensionin bazë të zbriten dyfish, ndoshta ka hidhëruar pak qytetarët në pension, por ky vendim ka gëzuar një pjesë të madhe të popullsisë. Në mbledhjen e sotme, Qeveria Kurti ka marrë vendim për uljen e shtesave të pensioneve për 20 euro në krahasim me tre muajt e fundit, dhe ka vendosur që këto para t’i ndahen aktivistëve të Lëvizjes Vetëvendosje të cilët me zell e kanë mbrojtur Qeverinë në rrjete sociale, sikurse Facebook, Youtube, Instagram dhe Twitter. 

“Paratë do t’i ndahen në bazë të një sistemi meritor të vlerësimit dhe jo me të njofshëm. Ata që në mënyrë të shkëlqyer e kanë mbrojtur liderin Albin Kurti a.k.a BABA dhe në përgjithësi Qeverinë Kurti 2, do t;i marrin paratë në xhirollogari ose edhe kesh, në zyret tona”, thuhet në vendimin  e Qeverisë. 

Duke arsyetuar me të drejtë vendimin, ministrat e Qeverisë Kurti kanë thënë se “pensionistat ashtu kështu vetëm lajme në televizor shohin dhe kësisoj ata vetëm flasin ose e mbrojnë Qeverinë në sallonat e tyre” teksa aktivistët të cilët tërë ditën rrijnë në internet, lodhen aq shumë duke mbrojtur Qeverinë e tyre nga sulmet e hijenave të mediave.

Comments

comments

53 thoughts on “20 eurot e hequra nga pensionet i ndahen aktivistëve të VV-së që kanë shkëlqyer në rrjete sociale

 1. Pingback: taking stromectol
 2. Pingback: ivermectin reviews
 3. Pingback: ivermectin uk
 4. Pingback: free cialis
 5. Pingback: kardinal stick
 6. Pingback: cialis pills
 7. Pingback: citrate sildenafil
 8. Pingback: Reliant Energy
 9. Pingback: cialis effects
 10. Pingback: sbobet777
 11. Pingback: roman viagra
 12. Pingback: best tadalafil
 13. Pingback: buy cvv uk
 14. Pingback: dosage cephalexin
 15. Pingback: norfloxacin
 16. Pingback: ciprofloxacin hcl
 17. Pingback: mazhor4sezon

Comments are closed.