Biden-Thaçit: Duhet mi pas koqet katror me lujt me Amerikën


Zëvëndës presidenti amerikan Joe Biden me të arritur në Aeroport ka takuar presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi, me të cilin ka ndërruar disa llafe në kuadër të miqësisë së përhershme me Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Me të zbritur nga shkallët e Aeroplanit Biden e ka quajtur presidentin e Kosovës me humor duke e thirur “Whats up Little Washington” apo “Ckemi Washingtoni i vockel”.

Presidenti më cool në Balkan, Hashim Thaçi i cili njihet si personi më i afërt me Amerikën, aq sa në vitin 2011 ka mundur të luaj koqe, ka reaguar me një qeshje teksa ka prezantuar zonjën e Parë, e cila bëri një selfie rasti.

“Dëshmi për miqësinë e përhershme Kosovë-Amerike #USA #KS #HTH “ , ka shkruar Zonja e Parë në foton me Biden në Instagram/ZonjaePare.

Por megjithatë duket sikur zëvëndësi I Obamës, si plak që është dhe që si pasojë e lidhjes emocionale që ka me Kosovën dhe mbi të gjitha për shkak të moshës së shtyrë, është prekur nga një batutë shumë cool të presidentit Thaçi.

“Biden në një moment i tha presidentit një fjali në gjuhën shqipe: Duhet mi pas koqet katror me lujt me Ameriken.”, raporton gazetari ynë që ka qenë shumë afër kur Biden dhe Thaçi janë marrë ngryk.

Ajo që ka rënë në sy është fakti që presidenti jonë si cool që është ka vazhduar të luaj koqe duke thënë se është në gjendje të shpallë Autonominë e Veriut vetëm që raporti I=i tij me Amerikën të jetë në këtë nivel që është tani koqe-luajtje.

 


Biden-Thaçit: Duhet mi pas koqet katror me lujt me Amerikën

log in

reset password

Back to
log in