Ceca përshendetë Agim Bahtirin me këngën “La Tortura”


Koncerti i këngëtares së njohur serbe për gjeneratën e satelitave sapo ka përfunduar koncertin e saj në Veri të Mitrovicës ku ka mbledhur disa serb të cilët kanë shkuar aty për ta dëgjuar dhe protestuar.

Dhe në fund ajo ka vendosur që ta përshendet kryetarin e Mitrovicës së Jugut, Agim Bahtirin për të cilin ka pasur disa fjalë.

“Tash dua ta përshendes Agim Bahtirin, me një këngë të cilën kam dëgjuar se ai e di dhe e këndon shumë mirë. Bëhet fjalë për këngën La Tortura të Shakirës dhe do të ishte shumë mirë nëse do të ishte Agimi këtu që të këndonte pjesën e Alejandro Sanz. Agim shijoje, sepse edhe andej Urës do dëgjohet kjo këngë”, ka thënë Ceca dhe ka vazhduar të këndoj këtë pjesë të këngës së Shakirës e cila për shkak të një rasti të vdekjes në familje nuk mundi të vijë në Jug për të mbajtur koncert.


Ja teksti

[Sanz:]

Ay amor me duele tanto, me duele tanto

Me duele tanto que no creas más en mis promesas

 

[CECA:]

Ay amor

[AGIMI:]

Es una tortura

[CECA:]

Perderte

[AGIMI:]

Yo sé que no he sido un santo

Pero lo puedo arreglar, amor

[CECA:]

No sólo de pan vive el hombre

Y no de excusas vivo yo

[AGIMI:]

Sólo de errores se aprende

Y hoy sé que es tuyo mi corazón

[CECA:]

Mejor te guardas todo eso

A otro perro con ese hueso

Y nos decimos adiós


Ceca përshendetë Agim Bahtirin me këngën “La Tortura”

log in

reset password

Back to
log in