fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

Albin Kurti i jep leksion edhe pilotit mbi aviacionin – detektoi një problem në aeroplan që shpëtoi udhëtarët

2 min read

Pasi i dha leksion Evropës se kush është Kosova e kush janë kosovarët duke i lënë gojëhapur deputetet e Parlamentit Evropian, lideri ynë Albin Kurti ka përfunduar vizitën e tij në Bruksel duke i hipur aeroplanit për t’u kthyer në Prishtinë. 

Gjatë fluturimit, Kurti teksa ka shkuar në toaletin e aeroplanit, ka përfunduar në kabinën e pilotit me ftesë të menaxherit të fluturimit. Me të hyrë në kabinë, Kurti ka filluar si një njeri i shkolluar dhe mendje kurioze të pyes për disa pulla se çfarë funksioni kryejnë dhe pas disa tri-katër përgjigjeve menjëherë e ka kuptuar sesi fluturon aeroplani. Piloti i “Europe Airlines” i ka rrëfyer gazetës “Non-Paper” të Sllovenisë sesi u mahnit nga aftësia e Albin Kurtit për aviacionin. 

“Kam përfunduar shkolla prestigjioze të aviacionit, kam lexuar literaturë deri filozofike mbi aviacionin, kam bërë më shumë se 4 mijë fluturime, por asnjëherë nuk e kam takuar një njeri, sidomos një politikan që di aq shumë dhe aq perfekt mbi pilotimin e aeroplanin, konceptin filozofik të egzistencës së aviacionit dhe të ardhmes aq të artikuluar të aviacionit”, ka thënë piloti slloven. 

Sipas tij Kurti në një moment edhe e ka detektuar një gabim që ishte duke ndodhur në ato momente në aeroplan dhe menjëherë ka treguar edhe zgjidhjen sesi të menjahohet ai problem pa e kontaktuar bazën në tokë. 

“Kjo për mua ishte një SCI-FI metodologji”, ka thënë piloti.

Comments

comments

75 thoughts on “Albin Kurti i jep leksion edhe pilotit mbi aviacionin – detektoi një problem në aeroplan që shpëtoi udhëtarët

 1. Pingback: iverm 6 mg uses
 2. Pingback: cialis cvs
 3. Pingback: sildenafil 5 mg
 4. Pingback: plaquenil for sale
 5. Pingback: buy cvv
 6. Pingback: vrcbet
 7. Pingback: kardinal stick
 8. Pingback: idinstate.ph
 9. Pingback: diamond dumps
 10. Pingback: mega888
 11. Pingback: Anonymous
 12. Pingback: ivermectin generic
 13. Pingback: ivermectin gel
 14. Pingback: cialis from canada
 15. Pingback: cialis tablet
 16. Pingback: sildenafil tablets
 17. Pingback: sildenafil citrate
 18. Pingback: cheap cialis india
 19. Pingback: generic
 20. Pingback: stromectol tablets
 21. Pingback: tadalafil otc
 22. Pingback: ivermectin gold
 23. Pingback: ivermectin gold
 24. Pingback: tadalafil research
 25. Pingback: Netflix bez VPN

Comments are closed.