Arrestohet Kika – dyshohet se qëndron prapa protestave të dhunshme në Shqipëri


Autori i njohur i spektakleve të modës, muzikës, humorit, talenteve dhe debateve politike, Kreshnik Husaj, ka kohë që qëndronte dhe vepronte në Shqipëri. Të gjithë u shokuam pse iku në Shqipëri pas suksesit të jashtëzakonshëm me “Talent Show” por tashmë është kuptuar se me të vërtetë Kika ishte angazhuar si aktivist politik në opozitën e Shqipërisë.

Ai është arrestuar nën dyshimin se ka organizuar mbi 30 djem të cilët i ka trajnuar për të qënë të dhunshëm në protestën e para disa javësh që u organizua nga opozita në Shqipëri.

Ai dyshohet se ka paguar edhe 30 vajza për të tërhequr vërejten e policëve dhe rojeve të kryeministrise, me nga 300 euro.


Arrestohet Kika – dyshohet se qëndron prapa protestave të dhunshme në Shqipëri

log in

reset password

Back to
log in