fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

Arusha ende në arrati – dyshohet se shkoi te Urani me bujt (FOTO)

1 min read

Arusha e cila është arratisur sot nga Policia e Kosovës e cila po e kërkon atë, është ende larg duarve të shtetit, dhe kërkimet për të ende po vazhdojnë. 

Parku i Gërmisë është i mbyllur qysh prej mesditës dhe gati gjysma e Prishtinës është e bllokuar, si pasojë e një kërkimi të madh që e kanë ndërmarrë Policia e Kosovës në bashkëpunim me Agjencinë e Intelegjencës. 

Por teksa nata po bie dhe terri do ta mbulojë Prishtinën duke e bërë kështu kërkimin e saj një sfidë të madhe, Policia dyshon se arusha është duke u strehuar dikun.

Në anën tjetër burimet tona bëjnë të ditur se arusha mund të jetë duke u strehuar sonte tek kandidati i PDK-së për kryetar të Prishtinës, Uran Ismaili. 

“Sonte arusha do të bujë te Urani, e tani nesër e merr rrugën e arratisë”, ka thënë burimi.

Nuk dihet nëse Policia e Kosovës do të bastisë banesën e Uran Ismailit.

Comments

comments

6 thoughts on “Arusha ende në arrati – dyshohet se shkoi te Urani me bujt (FOTO)

  1. Pingback: kardinal stick
  2. Pingback: relx
  3. Pingback: mortgage

Comments are closed.