Bekë Berishën e rrokë barku – çkulavet në holl të Kuvendit


Deputet Bekë Berisha i cili duke dashur të tregohet shumë katunar tha se i pi deri në 50 kafe në ditë, ka vazhduar budallakinë e tij edhe sot, duke dalë me një video, ku shihet duke i pirë ja 20 kafe eks.

Por përtej faktit se u bë shumë i njohur dhe i përfolur në publik, për këtë temë, duke qenë se shqiptarët desin për këso temash, përpos darsmave normakl, deputeti Bekë Berisha ia ka pa sherrin vetës.

Pasi i ka pirë 20 kafet eks është kthyer në Kuvend të Kosovës dhe posa ka hyrë në sallë, e ka kapur barku. Burimet tona brenda Kuvendit bëjnë të ditur, se Bekë Berishën e ka kapë barku dhe ka filluar të çkulavet në hollin e Kuvendit.

Kuvendi është në proces të evakuimit dhe të gjithë punëtorët janë duke dalë jashtë pasi që era është e padurueshme.


Bekë Berishën e rrokë barku – çkulavet në holl të Kuvendit

log in

reset password

Back to
log in