Bekim Jashari: Mbrëmë ishte Nata e vërtetë e Zjarreve, faleminderit Fjolla Morina


Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka dalë me një njoftim në lidhje me koncertin e mbrëmshëm duke falënderuar diasporën për pjesmarrjen e tyre në këtë koncert. 

Sipas Jasharit,mbrëmë ishte një koncert madhështorë duke e bërë Skenderajn një qytet të muzikës dhe kënaqësisë, si formë mirënjohje për kontributin e diasporës. 

“Mbrëmë ishte Nata e Zjarreve. Në të vërtetë Nata e vërtetë e Zjarreve. Falemnderit Fjolla Morina, Falemnderit Diaspora”, ka shkruar Jashari në fletoren e tij që e kemi siguruar ne si Agjenci e Lajmeve. 

Në ndërkohë, koncerti i mbrëmshëm në Skenderaj zgjoi shumë reagime për shkak se me qindra-mijëra veta mbetën pa bileta për të parë koncertin e sopranos, Fjolla Morina. Ajo u akuzua se kishte fyer popullatën dhe figurat heroike të familjes Jashari, por menjëherë ua mbylli gojën të gjithëve duke publikuar një fotografi që e kishte bërë me Adem Jasharin.


Bekim Jashari: Mbrëmë ishte Nata e vërtetë e Zjarreve, faleminderit Fjolla Morina

log in

reset password

Back to
log in