Burdushi i tregon policit sa gllup është: Gruaja t’ka tradhtu me 10 veta


Pas një serie të gjatë të keqtrjatimit nga një polic në Stacionin Policor Jugu në Drejtorinë Rajonale të Prishtinës, Burdushi është dorëzuar dhe ka pranuar që ti tregojë me sa veta e ka tradhëtuar gruaja.

Policët keqtrajtojnë Burdushin: Kallxom me kon po më tradhton gruja

Por më shumë se numri me të cilën gruaja ka bërë seks për pikë të qefit sepse polici në fjalë është thjesht një gllup me çiçkalicë në gojë, ka vazhduar me detaje të tjera.

Raportimet e tanishmë tregojnë se policit i ka ra infrakt kur e ka kuptuar arsyen. Ja transkripti.

 

(dëgjohen të rrahura dhe klithma të Burdushit)

Polici: Hajde kallxom?

Burdushi: O të ka tradhtu me 10 veta vec brenda qetij viti

Polici: Aaaaaa Hamit koleg hajde qetu se mdul damari

Burdushi: A të thash burr që nervozohesh

Polici: E kallxom me kon a pse a?

Burdushi: Me kon smuj me dit se kaniher me ka 2-3 perniherë, ama arsyen e di. E ki karin e vogel burr, sen tkarit sun bon ti. As qe të qohet. Je gllup dmth.

(dëgjohen rrahje të mëdha)


Burdushi i tregon policit sa gllup është: Gruaja t’ka tradhtu me 10 veta

log in

reset password

Back to
log in