Burdushi shkakton tërmet në Stacion: Publikon listën e policëve që s’ju qohet


Duket se nata nuk ka mbarim në Stacionin e Policisë ku po qëndron Burdushi në paraburgim. Pasi është keqtrajtuar mizorisht nga dhjetra policë që po presin në rend për ta pyetur nëse i ka tradhtuar gruaja ndonjëherë, gjendja vazhdon të mbetet alaramte.

Policët keqtrajtojnë Burdushin: Kallxom me kon po më tradhton gruja

Sidomos pasi që Burdushi i ka treguar një polici sa gllup eshte, dhe sesi gruaja e tij e ka tradhtuar me 10 veta, gjendja ka eskaluar.

Burdushi i tregon policit sa gllup është: Gruaja t’ka tradhtu me 10 veta

Burdushi ka vendosur që menjëherë pas këtij lajmi, të publikojë listën me emrat e policëve të cilët janë impotent, nuk ju qohet kari.

Kjo ka shkaktuar tërmet në Stacion pasi shumica e tyre janë fry krejt kohën që janë tepër të fortë në seks edhe që janë burra të vërtetë shqiptar.

Listën e kemi siguruar, por vetëm po shikojmë, mos është dikush i njofshëm i joni që me hjek prej liste.


Burdushi shkakton tërmet në Stacion: Publikon listën e policëve që s’ju qohet

log in

reset password

Back to
log in