Ceca me lahutë këndon Xhamadani Vija-Vija asht Metohija o asht Serbia


Këngëtarja e cila ka çmendur të gjithë shqiptarët tradicionalisht por ka shërbyer vetëm për serbët historikisht, ka performuar në Veri të Mitrovicës në një koncert për serbët që banojnë atje, e që po protestojnë kundër mbajtjes së Këngës Magjike në Shqipëri.

Ceca ka ndezur publikun kur ka kënduar këngën Xhamadani Vija-Vija një himn për shqiptarët që këndojnë “o është Kosova o është Shqipëria”, por ajo e ka sjellë në versionin serb.

Ja kënga Xhamadani Vija-Vija versioni Ceca

Rrugës sime për Veri

m’ka përcjell një komb i zii

dhe u nisa për me ardhe

por mpengoi taksa te Dheu i bardh-e

dhe u nisa për me ardhe

por si vala e drinit t’bardh-e

Ref(x5):

Xhamadani vija vija

asht Metohija o asht Serbia

rreh si zemër kjo lahuta

O sa shumë ju ka hi tuta


Ceca me lahutë këndon Xhamadani Vija-Vija asht Metohija o asht Serbia

log in

reset password

Back to
log in