Ceca viziton vendin ku “Tigrat” e Arkanit kanë kryer dhunime në Mitrovicë


Këngëtarja e stilit folk-criminal Ceca e cila sot mbajti koncert në Veri të Mitrovicës pasi e ka përfunduar koncertin ka vazhduar me një vizitë në një vend që ia kishte treguar bashkëshorti i saj, Zeljko Raznjatovic  i njohur me nofkën Arkan.

“Në një natë të vitit 1998 kur Arkani erdhi vonë në apartmentin tonë në Beograd, u ulë dhe unë fillova tia marrë në gojë, si kurvë e tij që kam qenë. Dhe duket se e kënaqa dhe ai filloi të më tregonte një histori sesi ushtarët e tij të njohur si “Tigrat e Arkanit” kishin bërë seks me disa shqiptare, të cilat kishin luajtur lojën e refuzimit”, ka thënë Ceca, teksa ka vizituar një hotel në dalje të Veriut.

Tashmë hoteli i braktisur, për Cecën është një kujtim i jetuar, por që tashmë ka marrë edhe konotacion politik.

“Dhunimi qysh quhet tash dhe për cka nuk ka ndodnjë vendim përfundimtar, ashtu sikurse ma ka treguar mua Arkani, nuk ka qenë i tillë, ka qenë një seks i dhunshëm që më vonë është interpretuar në forma të ndryshme”, ka thënë Ceca, teksa ka lënë disa të brendshme të Arkanit tek vendi i krimit.

Për vajzat e dhunuara Ceca nuk ka pranuar të komentojë duke respektuar intimitetin e tyre.


Ceca viziton vendin ku “Tigrat” e Arkanit kanë kryer dhunime në Mitrovicë

log in

reset password

Back to
log in