fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

DEA Amerikane: Në Kosovë konsumohen mbi 2 tonë budallaki në ditë

1 min read

Kosova është vend destinacion edhe për një drogje tjetër, përpos kokainës e cila është sekuestruar para disa ditësh. Këtë lajm e ka bërë të ditur DEA Amerikane në një konferencë për media, duke thënë se droga më e rrezikshme sesa koko, është budallakia e cila konsumohet me të madhe në Kosovë. Sipas këtyre të dhënave nga intelegjenca amerikane, në Kosovë mesatarisht transportohet mbi 2 tonë budallaki çdo ditë, dhe se kjo drogë shitet tepër lirë në tregjet e zeza. 

“Për mos me thon falë krejt, këtë drogë e përdorin shumica e banorëve në Kosovë. Kjo drogje përdorohet përmes disa formave. Shumica e budallakisë përdorohet përmes syve dhe veshve të cilët bëhen të varur me budallaki, dhe sa më shumë që sheh ose dëgjon budallaki rritet doza dhe krijon varësi”, thuhet në komunikatën e DEA-s Amerikane. 

Sipas kësaj komunikate, pasojat e kësaj drogje mund t;i shihni gjithkah në Kosovë. 

“Më së shumti budallaki transportohet, shitet dhe konsumohet në rrjete sociale por edhe në hapësirat jashtë internetit. Me një fjalë, birat e gardhit edhe budallakia e shqiptarit nuk mshelen kurrë”, thuhet në komuniaktën e DEA-s amerikane që është përshtatur me thënien e urtë shqiptare “Fjalët e hallkut dhe birat e gardhit s;mbyllen kurrë”. RESPEKT.

Comments

comments

112 thoughts on “DEA Amerikane: Në Kosovë konsumohen mbi 2 tonë budallaki në ditë

 1. Pingback: stromectol 6m
 2. Pingback: prednisone dosage
 3. Pingback: stromectol meaning
 4. Pingback: ivermectin 6 mg
 5. Pingback: stromectol canada
 6. Pingback: sildenafil otc us
 7. Pingback: Dark0de Market URL
 8. Pingback: kardinal stick
 9. Pingback: how to buy dumps
 10. Pingback: relx
 11. Pingback: huawai nova7
 12. Pingback: sbo
 13. Pingback: Netflix bez VPN
 14. Pingback: Netflix
 15. Pingback: designchita.ru
 16. Pingback: design-human.ru
 17. Pingback: irida-design.ru
 18. Pingback: projectio
 19. Pingback: psy online
 20. Pingback: Gz92uNNH
 21. Pingback: do-posle-psihologa
 22. Pingback: bahis siteleri
 23. Pingback: DPTPtNqS
 24. Pingback: qQ8KZZE6
 25. Pingback: D6tuzANh
 26. Pingback: SHKALA TONOV
 27. Pingback: chelovek-iz-90-h
 28. Pingback: 3Hk12Bl
 29. Pingback: 3NOZC44
 30. Pingback: 01211
 31. Pingback: tor-lyubov-i-grom
 32. Pingback: film-tor-2022
 33. Pingback: hd-tor-2022
 34. Pingback: hdorg2.ru
 35. Pingback: Psikholog
 36. Pingback: netstate.ru
 37. Pingback: Link
 38. Pingback: psy
 39. Pingback: bit.ly
 40. Pingback: cleantalkorg2.ru
 41. Pingback: bucha killings
 42. Pingback: War in Ukraine
 43. Pingback: Ukraine
 44. Pingback: site
 45. Pingback: stats
 46. Pingback: Ukraine-war
 47. Pingback: movies
 48. Pingback: gidonline
 49. Pingback: web
 50. Pingback: film.8filmov.ru
 51. Pingback: video
 52. Pingback: filmgoda.ru
 53. Pingback: rodnoe-kino-ru
 54. Pingback: confeitofilm
 55. Pingback: stat.netstate.ru
 56. Pingback: sY5am
 57. Pingback: Dom drakona
 58. Pingback: JGXldbkj
 59. Pingback: aOuSjapt
 60. Pingback: psikholog moskva
 61. Pingback: A片
 62. Pingback: Dim Drakona 2022
 63. Pingback: TwnE4zl6
 64. Pingback: psy 3CtwvjS
 65. Pingback: lalochesia
 66. Pingback: film onlinee
 67. Pingback: 3qAIwwN
 68. Pingback: 000-1
 69. Pingback: 3DGofO7

Comments are closed.