Dështon intervista e Molliqajt në Kukunews pasi grushton pasqyrën tek dhoma e grimit

Kukunews sonte kishte planifikuar të niste një seri intervistash me kandidatët për deputët nga parti të ndryshme dhe intervista e parë ishte enduar të jetë me Dardan Molliqajn. Ai fillimisht kishte ardhur shumë i qetë madje në disponim të madh dhe ka bërë llaf me sigurimin e objektit, më pas me recepsionistin, më pas ka … Continue reading Dështon intervista e Molliqajt në Kukunews pasi grushton pasqyrën tek dhoma e grimit