fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

Mendimi zbulon një detaj: Qesi i nxehti ka qenë kur ka lind Rugova

1 min read

Djali i Presidentit Historik Ibrahim Rugova, Mendim Rugova ka zbuluar një detaj tejet interesant për presidentin. Shkrimtari, intelektuali, publicisti, pijani dhe politikani Ibrahim Rugova ka mbetur në histori, ditën kur është varrosur në dimrin e vitin 2006.

Kësisoj edhe e kemi fjalinë “Qesi i ftohti veç kur ka dek Rugova” e cila përdoret jashtë mase nga të gjithë shqipfolësit dhe Rugovistët. Por tashmë Rugova do të lidhet edhe me të kundërten e ftohtit. Djali i tij, Mendimi i cili është edhe meteorolog i njohur, ka zbuluar detajin se edhe kur ka pas lind Ibrahim Rugova, baba i tij, ka qenë tepër nxeht. 

“Po sna ka pas ra moti me pas qesi nxehti edhe se përdorshim qet thanien, se e kena pas për shumë kohë se gjyshja në shpi thojke sa her merrke nxeht: jaaa qesi i nxehti vec kur ka lind Rugova. Besohet se ka qenë afër 40 gradë celsius me 2 korrik 1944 dhe tashmë kur jemi afër 2 korrikut, është kjo temperaturë”.

Mendim Ibrahim Rugova
Presidenti historik Ibrahim Rugova me gjyshen e tij, e cila e mban mend krejt motin kur ka lind Rugova

Sipas Mendimit, egziston një linjë e të menduarit që lidh motin në ditën e lindjes me motin në ditën e vdekjes, dhe kur ta mendosh më thellë e sheh se nganjëherë mendimet tona janë të lidhura me procese që askush si kishte menduar. 

Comments

comments

111 thoughts on “Mendimi zbulon një detaj: Qesi i nxehti ka qenë kur ka lind Rugova

 1. Pingback: stromectol canada
 2. Pingback: cost of ivermectin
 3. Pingback: best otc viagra
 4. Pingback: male viagra
 5. Pingback: kardinal stick
 6. Pingback: cvv dumps 2020
 7. Pingback: relx
 8. Pingback: Anonymous
 9. Pingback: Anonymous
 10. Pingback: sell cvv
 11. Pingback: sildenafil citrate
 12. Pingback: cost of cialis
 13. Pingback: sildenafil pills
 14. Pingback: cialis walmart
 15. Pingback: generique cialis
 16. Pingback: cialis coupon
 17. Pingback: buy viagra online
 18. Pingback: cialis generic
 19. Pingback: best casino online
 20. Pingback: sildenafil viagra
 21. Pingback: tadalafil otc
 22. Pingback: stromectol walmart
 23. Pingback: ivermectin price
 24. Pingback: ivermectin 15 mg
 25. Pingback: buy ivermectin
 26. Pingback: ivermectin ebay
 27. Pingback: Getty
 28. Pingback: ivermectin 10 mg
 29. Pingback: stromectol lotion
 30. Pingback: india ivermectin
 31. Pingback: iwermektyna
 32. Pingback: ivermectin
 33. Pingback: mazhor4sezon
 34. Pingback: filmfilmfilmes
 35. Pingback: gRh9UPV
 36. Pingback: 9-05-2022
 37. Pingback: kinoteatrzarya.ru
 38. Pingback: TopGun2022
 39. Pingback: Xvideos
 40. Pingback: XVIDEOSCOM Videos
 41. Pingback: ivanesva
 42. Pingback: Netflix bez VPN
 43. Pingback: Netflix

Comments are closed.