fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

#DosjaNazi: Kukunews siguron materiale ekskluzive nga NASA për Nazin dhe komunikimet e tija

1 min read

Një dosje voluminoze afro 4 mijë faqesh, me tekste, video e audio e përgaditur për më shumë se 10 vite nga Intelegjenca Amerikane dhe Baza Qendrore Ndërhapësinore e SHBA-së, që ka të bëjë me Nazmi Sfishtën, një nga personat më të rëndësishëm në botën e momentit. 

Vetëm pak më parë ne raportuam sesi pasi Nazi ka bërë publike sekretin të cilin është dashur ta mbajë deri në vitin 2050, alienat nga shumë planete janë vënë në kërkim të Nazit, duke i bërë thirrje të dorëzohet ose do të kidnapohet. 

Por përtej kësaj, ekipi hulumtues i Kukunews ka arritur të sigurojë të gjithë dosjen në të cilat janë 7 librat e Universilisë, mbi 10 mijë orë bisedime audio mes Nazit dhe Allahut, 7 mijë orë incizime video Nazi duke u përballur me dreqnit dhe mbi 40 mijë fakte të tjera që dëshmojnë sesi Nazi ka funksionuar gjatë këtyre dekadave. 

Dosja zbulon sesi Nazi ka vite që është duke dashur të dalë publikisht por nuk kishte qenë i lejuar, dhe sesi ka zhvilluar me qindra-mijëra biseda me Allahun duke tentuar që ta bind për ta shpëtuar 

Comments

comments

139 thoughts on “#DosjaNazi: Kukunews siguron materiale ekskluzive nga NASA për Nazin dhe komunikimet e tija

 1. Pingback: ivermectin 6mg
 2. Pingback: viagra 100 cost
 3. Pingback: soolantra for sale
 4. Pingback: travel tips
 5. Pingback: Power to Choose
 6. Pingback: cheap fake id
 7. Pingback: slot999
 8. Pingback: Check This Out
 9. Pingback: kardinal stick
 10. Pingback: wow slot
 11. Pingback: relx
 12. Pingback: Smart Rack
 13. Pingback: Anonymous
 14. Pingback: Anonymous
 15. Pingback: ivermectin goodrx
 16. Pingback: cialis risks
 17. Pingback: cheap cialis india
 18. Pingback: ivermectin 90 mg
 19. Pingback: casino
 20. Pingback: cialis best price
 21. Pingback: tadalafil otc
 22. Pingback: what is ivermectin
 23. Pingback: ivermectin 2%
 24. Pingback: cialis tablets
 25. Pingback: lasix 80 mg
 26. Pingback: ivermectin 200mg
 27. Pingback: ivermectin cost
 28. Pingback: ivermectin 200 mcg
 29. Pingback: mazhor4sezon
 30. Pingback: ivermectin drug
 31. Pingback: Netflix bez VPN
 32. Pingback: durvet ivermectin
 33. Pingback: online moskva
 34. Pingback: psy online
 35. Pingback: uels ukrain
 36. Pingback: bahis siteleri
 37. Pingback: DPTPtNqS
 38. Pingback: qQ8KZZE6
 39. Pingback: D6tuzANh
 40. Pingback: SHKALA TONOV
 41. Pingback: chelovek-iz-90-h
 42. Pingback: 3Hk12Bl
 43. Pingback: 3NOZC44
 44. Pingback: 01211
 45. Pingback: tor-lyubov-i-grom
 46. Pingback: film-tor-2022
 47. Pingback: hd-tor-2022
 48. Pingback: hdorg2.ru
 49. Pingback: Psikholog
 50. Pingback: netstate.ru
 51. Pingback: Link
 52. Pingback: psy
 53. Pingback: bit.ly

Comments are closed.