Edhe Zanfina anulon pjesmarrjen në koncert, ka harruar vallëzimin e këngëve


Si duket koncerti i sontëm do të jetë edhe aq madhështor sic pritej pasi për shkak  se përpos mungesës së Naim Abazit dhe Mihrire Brahës, në koncert do të mungojë edhe një tjetër super këngëtare. Bëhet fjalë për Zanfina Ismajlin e cila në momentet e fundit ka vendosur që të anulojë pjesmarrjen pasi ka kuptuar se ka harruar koreografinë dhe vallëzimin e këngëve të saja.

Sipas organizatorëve të Koncertit Festiv për 10 vjetorin e Pavarësisë, Zanfina Ismaili ka kërkuar falje për krejt popullin kosovar por ka thënë se ka haruar krejtësisht vallëzimin e këngëve.

Por ajo ka pasur një urim për popullin me rastin e 10 vjetorit.

Urime loqka ime, të dëshiroj shumë fat, jetë me shumë gëzime, të lumtur e të gjatë. Një rreze e bukur dielli,  në dhomë më depërtoi, buzëqeshjen ma ngacmoi, dhe faqen lehtë ma ledhatoi

Një rreze e bukur dielli, në dhomë më depërtoi, buzëqeshjen ma ngacmoi, dhe faqen lehtë ma ledhatoi. Urime loqka ime, të dëshiroj shumë fat, jetë me shumë gëzime, të lumtur e të gjatë. Urime loqka ime, se ti e meriton, jeto me shumë gëzime, e gjithë bota po feston.

E knaqur e shikova ajo paralajmroi, sikur deshi të tregoi, ditë e madhe sot agoi. E knaqur e shikova, ajo paralajmroi, sikur deshi të tregoi, ditë e madhe sot agoi. Urime loqka ime, të dëshiroj shumë fat, jetë me shumë gëzime, të lumtur e të gjatë.

Urime loqka ime, se ti e meriton, jeto me shumë gëzime. e gjithë bota po feston. Vet jeta është e tillë, shumëherë duket dështim, por një ditë me gëzim, e hedh poshtë çdo hidhërim. Urime loqka ime, se ti e meriton, jeto me shumë gëzime. e gjithë bota po feston.

Laft e hallkut


VOTONI VOTONI VOTONI...
I qim nane I qim nane
0
I qim nane
Oh Bre Oh Bre
1
Oh Bre

Edhe Zanfina anulon pjesmarrjen në koncert, ka harruar vallëzimin e këngëve

log in

reset password

Back to
log in