Elon Musk kopjon Halil Kastratin, themelon “Jetimat e Marsit”- dhuron 28 raketa kozmike


Një biznesmen futuristik në SHBA, që njihet më shumë për shkak të budallakive të tij të  ndryshme me emrin Elon Musk, ka vendosur që të kopjoj pa fijen e marres humanistin shqiptarë, Halil Kastratin.

Të gjithë e njohim Halilin dhe organizatën e tij humanitare në top listën e organizatave që po bëjnë ndryshimin në botë, “Jetimat e Ballkanit”. Duke parë suksesin e jashtëzakonshëm të këtij formati të humanitarizmit, biznesmeni amerikan, kapitalist i met buka nfyt, ka vendosur që të

Por Elon Musk, ka vendosur që të hapë organizatën humanitare “Jetimat e Marsit”, duke filluar menjeherë me dhurimin e 28 raketave kozmike që garantojnë dërgimin në planetin Mars. “Raketat janë personale, për këtë arsye ata që do të shkojnë atje do të jenë “Jetimat e Marsit””, ka thënë Elon Musk.

Në anën tjetër, humanisti modest Halil Kastrati, ka thënë se “qent lehin, banesat nuk nalen”.


Elon Musk kopjon Halil Kastratin, themelon “Jetimat e Marsit”- dhuron 28 raketa kozmike

log in

reset password

Back to
log in