fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

Emocionuse: Ferizajlia takon kolegën me të cilin kishte punuar në Afganistan para 10 viteve

3 min read

“Unë spo du me u fry ama qysh në 2009en i pata thon kti Abdylit, kqyre jaran, ju kurr shtet skeni mu bo. Avdyli thojke ja poo se Amerika na bon sikur juve nKosovë.U patem lidh, që Afganistani ka me dështu, edhe qe dul fjala jeme”, rrëfen Aferimi. 

Aferim Sefaja ka vite që ka filluar të harrojë eksperiencën e tij si punëtor në Afganistan. Por përderisa i ka harruar vendet atje, njerëzit me të cilët ka punuar i kanë mbetur ende në mendje. Freskët. Për këtë arsye, nuk kishte pasur asnjë sekond dilema për ta njohur El Abdhul Karai, i cili i kishte shkruar para disa ditësh në Facebook. 

“Në fakt ai mkish pas shkru që nja 2 javë, ish myt tu mshkru, mem kërku ndihmë, por unë e pata fshi prej Facebook-i para do viteve se skam qef me majt njerëz që si njoh në fcb. E tek para do dite, sdi qa kesh tu kqyr në Fcb, kur pe shoh aty te mesazhet, njo kish ardh kshtu a din që tvjen aty që si ki frensa. Eh qaty e hapa, niher mendova mos osht ksi rrene, a din do të Indisë që të shkrujnë kishe ke fitu do shumë pare, ama thash hajt ta qeli, kur pe shoh Abdyli mkish shkru: jena ardh në Ks, bash në Ferizaj afër teje”, tregon Aferimi. 

Që 5 ditë, ai kishte tentuar që të bisedojë me ushtrinë amerikane që ta lejojë të takohet me kolegën e tij por nuk ishte lejuar. 

“Tani i kqyra do jarana që i kam në Bondsteel edhe ata ma bonen kshtu të mundun si krejtve normal, që me taku Abdylin. E u pam mas 10 vjetve. Boll nhall ish. Ligsht prej trupi”, rrëfen Aferimi. 

El Abdhul nuk është lejuar që të flas për mediat, por Aferimi ka treguar se ata ishin njohur para 10 viteve kur kishte fituar një vend pune si teknik i kerreve në një bazë ushtarake amerikane në Afganistan. 

“Na ka pas ra shumë valla me nejt bashk. Mu pat bo si vlla, po tani unë u mërzita në Afganistan se shumë nxeht edhe u pata kthy, si e kapa një 20 mijshe me rrogë. Dmth nja 2 vjet. Abdyli u kon shumë djal i mirë, dojke me msu për kerre, po skish përvojë se veç me kali ata atje deri vonë janë enë, hehehe pak humor se ska kuptim”, thotë Aferimi. 

Më pas Aferimi dhe Abdhuli kanë dalë për një shëtitje nëpër kamp, dhe kanë folur për jetën në përgjithësi. Ata madje edhe kanë kujtuar një bast që kishin vënë. Aferimi tregon historinë.

“Unë spo du me u fry ama qysh në 2009en i pata thon kti Abdylit, kqyre jaran, ju kurr shtet skeni mu bo. Avdyli thojke ja poo se Amerika na bon sikur juve nKosovë.U patem lidh, që Afganistani ka me dështu, edhe qe dul fjala jeme”, rrëfen Aferimi. 

Comments

comments

13 thoughts on “Emocionuse: Ferizajlia takon kolegën me të cilin kishte punuar në Afganistan para 10 viteve

  1. Pingback: Web Site
  2. Pingback: hotel
  3. Pingback: dumps shop online
  4. Pingback: relx
  5. Pingback: 섹툰
  6. Pingback: best carding site

Comments are closed.