Endriti: Babi le të shkon në luftë, a une pos n’Brezovicë


Pas deklarimeve të presidentit Hashim Thaçi se ai bashkë me djalin e tij janë gati të luftojn për Kosovën duke iu përgjigjur kërcënimeve të presidentit të Serbisë, se ai bashkë me djemtë e tij është gati të luftojë në Kosovë, ka ardhur edhe reagimi i Endrit Thaçit.

Sipas djalit të presidentit, Endritit, lufta nuk është një gjë që për të cilën ai ka interes.

“Çfarë lufte more. Endriti me luftu a. Kurrë jo. Unë ma përpara jam për me shku në një party në Brezovicë, se tash edhe ka ra borë e ka lezet njeri”, ka thënë Endriti në Instagram duke iu përgjigjur thirrjeve të njerëzve.

Endriti ka postuar në InstaStory disa foto dhe video ku shihet teksa është duke u kënaqur në Brezovicë.

“Babi le të shkon në luftë, a unë pos në Brezovicë. Zgate Zot”, ka shkruar ai.


Endriti: Babi le të shkon në luftë, a une pos n’Brezovicë

log in

reset password

Back to
log in