fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

Fazliu flet nga paraburgimi: E sulmova policin, pasi ma ndali Kangen e Zagrepit

1 min read

Mbrëmë rreth orës 22:40 në rrugën “Tranziti i Ri” në Prizren është arrestuar Faik Fazliu, pasi dyshohet se ka kanosur një zyrtar policor. Rasti deri tani thuhej se ka ndodhur pasi kinse Fazliu qaq gjaknxetë pa kurgjo, u qu e ka sulmu policin vec pse ai me inspektora u ardh me mshel kafiterin ku ishte duke pirë raki dhe duke dëgjuar muzikë patrotike. 

Por tashmë nga paraburgimi ka folur vet veterani Fazliu i cili edhe ka sqaruar se normal, fajet i ka pas polici. 

“Ne ishim duke i quar gotat e fundit të konjakut Skenderbeg sepse si veteran pi vetëm konjak shqiptar, kur 20 minuta pra 11ve hinen Inspeksioni. Unë sa isha kthy prej WC-se edhe i thash shankistit lshona edhe një herë kangen e Zagrepit edhe u qum”, rrëfehet Fazliu. 

“Ai polici i qimi nanes, si kari n’darsem si hini i tha kamarierit nale muziken, o taman ja nisi kanga. Unë u qova i thash, për hir të respektit që je shqiptar, leje këtë kangë edhe pe mshelim. Ai u qu tha ‘more mu sme han hiq as për shqiptar as për Zagrep, qunu prej kafiterisë’. E qaty më kcej damari, se më preku shumë që nuk tregoj respekt për këngët patriotike, edhe thjesht e shtyva dhe e peshtyva në fytyre duke i thënë ‘marre me i than vetit shqiptar’. Ai më sulmoi”, përfundon rrëfimin e tij Fazliu. 

Comments

comments