Fenomenale: Pacolli e Thaçi takojnë William Walker në një klub striptizi


Një takim jashtëzakonisht i rëndësishëm diplomatik ka ndodhur të mërkurën në ditën e parë të vizitës së zëvëndëskryeministrit Behgjet Pacolli dhe presidentit Hashim Thaçi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Pacolli dhe Thaçi kanë takuar menjëherë, madje sipas burimeve të Kukuneës, Thaçin dhe Pacollin kanë dalur qysh në aeroport për ti pritur miliona amerikan. E njëri nga ta ka qenë William Ëalker, i cili është ende President i Amerikës, por na se dina.

E kësisoj, Thaçi dhe Pacollin me të takuar Williamin në aeroport e kanë marrë fillimisht e kanë quar në McDonalds për ta ngrënë nga një BigMac me KokaKollë, edhe më pas i kanë thënë “hajde se e kena një surprizë për ty, se ti edhe pse i Amerikës nuk i do vene që i dijmë na”.

Williami si një katunar i Amerikës ishte emocionuar kur Hashim Thaçi dhe Behgjet Pacolli i kishin treguar se do ta qonin në një klub striptizi për tu kënaqur. Të tretë kanë rezervuar një limuzinë që normalisht e ka paguar katunari tjetër, Behgjet Pacolli që ka veq kesh pare shumë milionat edhe ja harxhit Thaçi me tripa të vet.

Me të shkuar në klub striptizi, Thaçi dhe Pacolli kanë rezeveruar një tavolinë me tri femna të forta, ma të fortat në Amerikë, dhe më pas edhe Williamin e kanë marrë qaty ngat veti.

Në klubin e striptizit derisa vajzat vallëzonin go-go dance dhe ia pshtetnin cicat ftyres të treve, Thaçi, Pacolli dhe Williami kanë folur për Kosovës e cila ka shumë miq.

“Është kënaqësi të bisedosh për të arriturat dhe aspiratat e shtetit të Kosovës me njerëzit që e kanë në zemër dhe punojnë për të, siç është z. William Ëalker”, ka thënë Thaçi.

Në prag të dhjetëvjetorit të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, Pacolli tha se kujtojmë me mirënjohjen më të thellë angazhimin e tij për Kosovën, si në vitin 1999, ashtu edhe sot por edhe vajzat që po kërcënin për mrekulli.

Laft e hallkut


VOTONI VOTONI VOTONI...
I qim nane I qim nane
0
I qim nane
Oh Bre Oh Bre
3
Oh Bre

Fenomenale: Pacolli e Thaçi takojnë William Walker në një klub striptizi

log in

reset password

Back to
log in