Fjalimi fuqishëm i Meryl Streep ku kërkon lirimin e Ramush Haradinajt


Aktorja e njohur amerikane Merys Streep në fjalimin  saj në “Golden Globes” ka bërë një fjalim të jashtëzakonshëm.

Pasi ka kritikuar presidentin amerikan Donald Trump dhe ka folur për emigrantët dhe të huajt, ajo është ndalur edhe tek një çështje tjetër globale, arrestimin e Ramush Haradinajt.

“Instinkti i fyerjes kur nxitet nga një person i fuqishëm në një platformë publike, shkon tek jeta e çdo njeriu të thjeshtë. Mos respektimi sjell mos respekt. Dhuna  nxit dhunën. Mungesës së respektit duhet t’i përgjigjesh me mungesë respekti. Serbia është bërë e vazhdon të bëhet nga të huajt, pra shqiptarët. Shikoni vendet e lindjes së shumë prej politikanëve në Serbi”, ka thënë Streep.

Ndërsa Muharrem Nitaj nga AAK-ja e ka falënderuar aktoren e njohur për mbështetjen.

“Të gjithë janë me Ramushin madje edhe Merili”, ka thënë Nitaj.
https://www.youtube.com/watch?v=NxyGmyEby40


Fjalimi fuqishëm i Meryl Streep ku kërkon lirimin e Ramush Haradinajt

log in

reset password

Back to
log in