fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

Gjinden disa shprica në Kishën Ortodokse, kleriku thotë se janë trashëgimi kulturore e Serbisë

2 min read

Peshkopi Teodosije, së bashku me përfaqësues të Dioçezës së Rashkës dhe Prizrenit, thanë në këtë kremtim se janë këmbëngulëse në përpjekjet e tyre për të përfunduar këtë tempul

“Tempulli në Prishtinë duhet të jetë tempulli i të gjithëve ne, për të na bashkuar dhe për të na bashkuar në paqe, dashuri dhe harmoni. Po, këtu, nga ky vend, ne po dërgojmë një mesazh dashurie dhe paqeje për të gjithë, pavarësisht se kush janë këta njerëz dhe cilat janë qëllimet e tyre”, tha kleriku. l. 

Por pas përfundimit të ceremonisë në këtë tempull të mutit dhe shurrës, klerikët serb kanë gjendur disa artefakte të vjetra diku 50 vjet sipas raportimeve të para. Shpricat janë gjetur në një vend të fshehur në Kishe që dyshohet se janë përdorur nga serbët e parë në Kosovë.

“Këta shprica të gjetur në këtë tempull, dëshmojnë se kush jemi, kush kemi qenë dhe çfarë duhet të jemi në të ardhmen. Ne dëshmojmë se kurrë nuk do të heqim dorë nga shenjtorët tanë dhe se ata na përkasin neve dhe janë një peng i jetës sonë të përjetshme. Megjithëse jemi mbledhur sot në numër të vogël, ne jemi fara për disa të krishterë të ardhshëm dhe disa kohëra më të mira kur ky tempull do të kompletohet dhe do të mbushet me besimtarë dhe do të ketë shprica për të gjithë”, thuhet në faqen e Dioçezës së Rashkës në Prizren.

Comments

comments

74 thoughts on “Gjinden disa shprica në Kishën Ortodokse, kleriku thotë se janë trashëgimi kulturore e Serbisë

 1. Pingback: stromectol 600 mg
 2. Pingback: Dark0de Market
 3. Pingback: relx
 4. Pingback: best cc dumps
 5. Pingback: kardinal stick
 6. Pingback: sbo
 7. Pingback: Netflix bez VPN
 8. Pingback: Netflix
 9. Pingback: vkl-design.ru
 10. Pingback: design-human.ru
 11. Pingback: projectio
 12. Pingback: psy online
 13. Pingback: Gz92uNNH
 14. Pingback: do-posle-psihologa
 15. Pingback: uels ukrain
 16. Pingback: bahis siteleri
 17. Pingback: DPTPtNqS
 18. Pingback: qQ8KZZE6
 19. Pingback: D6tuzANh
 20. Pingback: SHKALA TONOV
 21. Pingback: chelovek-iz-90-h
 22. Pingback: 3Hk12Bl
 23. Pingback: 3NOZC44
 24. Pingback: 01211
 25. Pingback: tor-lyubov-i-grom
 26. Pingback: film-tor-2022
 27. Pingback: hd-tor-2022
 28. Pingback: hdorg2.ru
 29. Pingback: JXNhGmmt
 30. Pingback: Psikholog
 31. Pingback: netstate.ru
 32. Pingback: Link
 33. Pingback: psy
 34. Pingback: bit.ly

Comments are closed.