Gjinden katër fëmijë të harruar dje në Gërmi: Babiiii, Mamiii u gjet topi

Festa e Madhërishme e 1 Majit është festuar denjësisht me 1 Maj në Gërmi, por duket se festa ka qenë aq e madhe dhe hard core saqë disa prindër kanë harruar edhe fëmijët e tyre në parkun e Gërmisë. Sot në mëngjes, disa qytetarë të Prishtinë që kishin dalë të vrapojnë në Gërmi, i kanë … Continue reading Gjinden katër fëmijë të harruar dje në Gërmi: Babiiii, Mamiii u gjet topi