Gruaja e Kurtit: Qe 5 muaj s’kemi bërë seks, Albini po thotë e dekoncentron nga Revolucioni


Në vazhdën e raportimeve për bashkëshortet e liderëve që kanë qenë të ftuara në emisionin e natës “Andrra dhe Jerem”, vazhdojmë me bashkëshorten e liderit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti.

Rita Knudsen, e cila është lajmëruar në emision përmes Skype nga Norvegjia, ka rrëfyer një detaj të jashtëzakonshëm në lidhje me jetën intime me Albin Kurtin. Sipas saj, Albini ka 5 muaj që nuk ka bërë seks me të pasi ka ardhur në përfundim se seksi mund ta dekoncentroj nga rruga drejt arritjes së Revoluconit; marrja e postit të kryeministrit.

“Në fakt sa herë janë zgjedhjet për mua është një periudhë Zie. Albini e ka një ide që seksi e dekoncentron atë nga puna e palodhshme për Kosovën. Andaj edhe ka kërkuar që të mos bëjmë seks deri sa të kryhen zgjedhjet. Ka 5 muaj që nuk kemi bërë seks dhe unë jam horny”, ka thënë ajo.

Rita nuk e ka mohuar mundësinë që nëse Albini vazhdon të mos bëjë seks në emër të Revolucionit të ndahet me të dhe të martohet me një njeri normal në Norvegji që nuk e ka në kry krejt kohën “dialogun me Serbinë”.  


Gruaja e Kurtit: Qe 5 muaj s’kemi bërë seks, Albini po thotë e dekoncentron nga Revolucioni

log in

reset password

Back to
log in