Gruaja e Veselit: Kadria ka 5 herë natën po qohet jerem tu bertit “korrupsioniii, korrupsioni”


Violeta Veseli, bashkëshortja e kryetarit të Partisë Demokratike të Korrupsionit, ka dhënë një rrëfim të jashtëzakonshëm intim sa i përket jetës së natës me bashkëshortin e saj Kadri Veseli.

Në një intervistë në emisionin “Andrra ose Jerem” Violeta ka treguar tmerrin që po e përjeton ajo dhe fëmijët e saj gjatë këtyre netëve të fundit. Sipas saj, Kadria është aq shumë i stresuar sa përpos ëndrrave për korrupsion tashmë po qohet edhe jerem.

“Deri në 5 herë brenda natës deri në mëngjes, Kadria po qohet jerem edhe veç po ja nis me bërtit Korrupsioniii, korrrupsioni, ku është korrupsioni, a bre korrupsion që shpirtin ma hongre”, tregon Violeta me lot në sy.

Më pas ajo ka treguar sesi edhe gjatë ditës ai nganjëherë po e thërret në telefon duke i thënë “Violeta nëse sheh dikun korrupsion, allahile tregom”.


Gruaja e Veselit: Kadria ka 5 herë natën po qohet jerem tu bertit “korrupsioniii, korrupsioni”

log in

reset password

Back to
log in