fbpx

Hakmarret zvicrranka që Loredana ia mori 700 mijë franga: Si i bëra sehire Mozzikut tek Burdushi


Jo rastësisht thonë se Karma is a bitch ose ne shqip Qa tbojsh të kthehet. Kjo është vërtetuar së fundmi, pasi Loredana dhe Mozzik përfundimisht janë ndarë pas 13 tentimeve për t’u ritkhyer në martesë si çift. Por si u bë që pas gjithë këtyre tentimeve, përsëri lidhja e tyre e dashurisë të dështojë? Si u bë që pas 10 knëgëve me videoklip të punuar së bashku, Loredana dhe Mozziku përsëri flejnë në krevate të ndara? 

Një hulumtim masiv i Kukunews ka zbuluar një skenar të errët që ka quar në ndarjen përfundimtare kanë qënë sehiret e pafundme që Petra, zvicrrankja që Loredana me vllazni ia mori 700 mijë franga, ia kanë bërë këtë verë tek magjistarë e hoxhallarë të ndryshëm. 

Kukunews merr vesh se Petra dhe Hansi, çifti zvicerian, e posaqërisht Petra, ka qenë 5 herë gjatë kësaj vere në Kosovë kur është takuar me të gjitha gratë që bëjnë sehire, dhe ka arritur që të ndajë çiftin më të dashuruar ndonjëherë në estradë. 

Mbi 100 mijë euro mësohet se Petra i ka shpenzuar tek sehiret nëpër gjithë Kosovën me vetëm një qëllim: të ndajë çiftin dhe të shuaj dashurinë. Tek para dy ditëve, vet Loredana e ka pranuar se më nuk po shkon lidhja me Mozzik, përkundër faktit se kanë tentuar disa herë që të bashkohen. 

Kukunews ka arritur të intervistoj Petren e cila ka treguar se tek kush ka shkuar për të bërë sehire dhe sesi ka vizituar më shumë se 100 gra sehirbane, derisa sehirja ka shkatërruar gjithë dashurinë mes Loredanës dhe Mozzikut. 

“Ajo ma shkatërroi pleqërinë duke me lënë me gishta në gojë, ndërsa ju menduat se unë do të rri pa bërë asgjë? Joooo, me zvicrrant nuk është qaq leht. Jam shumë e lumtur që ato paret që i ka marrë nuk do t’ia shoh hairin sepse tash do të mbesë vejushkë dhe se di kush do ta marrë për grua më. Ndërsa Mozzikut i kërkoj falje”, ka thënë Petra.


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg