fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

Hapja e arkivave të UÇK-së- Milaim Zeka me kaseta i bashkangjitet Besnik Bislmit në dialog

1 min read

Pas miratimit me gojë të vet, nga ana e kryeministrit Albin Kurti, që Kosova ti hapë arkivat e UÇK-së së bashku me hapjen e arkivave të shtetit të Serbisë. Duke e ditur të gjithë faktin se për UÇK-në ka më shumë arkiva Milaim Zeka sesa vet shteti i Kosovës, kryeministri Albin Kurti ka thirrur Milaim Zekën që së bashku me qindra-mjëra kasetat e tij, ti bashkangjitet Besnik Bislmit në ekipin e delegacionit dialogues me Serbisë, facilituar nga Bashkimi Evropian. 

Në vendimin e Qeverisë Kurti, shkruhet Milaim Zeka i është bashkangjitur me dëshirë delegacionit dhe pritet që shumë shpejt të dalë edhe në media, nga ku pritet ta ndryshoj komplet qasjen e tij ndaj liderit Kurti dhe qëndrimit krejt të ri të shtetit të Kosovës ndaj dialogut.

Comments

comments

55 thoughts on “Hapja e arkivave të UÇK-së- Milaim Zeka me kaseta i bashkangjitet Besnik Bislmit në dialog

 1. Pingback: kardinal stick
 2. Pingback: travel tips
 3. Pingback: relx
 4. Pingback: Esport
 5. Pingback: maxbet
 6. Pingback: Churches in Pampa
 7. Pingback: USA Gun Shops
 8. Pingback: beer777
 9. Pingback: checkout website
 10. Pingback: Netflix bez VPN
 11. Pingback: Netflix
 12. Pingback: FILM
 13. Pingback: designchita.ru
 14. Pingback: YA-krasneyu
 15. Pingback: design-human.ru
 16. Pingback: designmsu.ru
 17. Pingback: vkl-design.ru
 18. Pingback: irida-design.ru
 19. Pingback: psy online
 20. Pingback: uels ukrain
 21. Pingback: atm dumps pin
 22. Pingback: DPTPtNqS
 23. Pingback: qQ8KZZE6
 24. Pingback: D6tuzANh
 25. Pingback: SHKALA TONOV
 26. Pingback: chelovek-iz-90-h
 27. Pingback: 3Hk12Bl
 28. Pingback: 3NOZC44
 29. Pingback: 01211
 30. Pingback: tor-lyubov-i-grom
 31. Pingback: film-tor-2022
 32. Pingback: JXNhGmmt
 33. Pingback: Psikholog
 34. Pingback: netstate.ru
 35. Pingback: Link
 36. Pingback: psy
 37. Pingback: bit.ly

Comments are closed.