Haradinaj i zhgënjyer me shqiptarët: Ra një tren e më harruat


“Ende jam në Francë, oooo shqiptarët e mi të dashur”.

Kështu nisë rrëfimin e tij, lideri i AAK-së Ramush Haradinaj, në një takim që ka pasur me diasporen shqiptare.

Haradinaj ka thënë gjithashtu se është tejet i zhgënjyer me shqiptarët e tij sesi brenda 24 orëve e qiten në harresë, për shkak se temë e ditës është bërë treni ruso-sllavo-serb.

“Qysh bre 5 ditë ren krejt u qut, Ramushi Ramushi Ramushi, ta merr mendja jeni ka doni me dhez luftë për mu, a knej ra një tren e më harruat”, ka thënë Haradinaj.

trenua

Sipas tij, është e papranueshme që shqiptarët bijnë pre e provokimit të Serbisë e cila me qëllim e ka dërguar trenin.

“Treni është dërguar nga Serbia që të tërhiqet vëmendja nga arrestimi im”, ka thënë Haradinaj.

rambo

Ndërkohë shqiptarët e pranishëm në këtë takim kanë shpërthyer në lot dhe kërkim falje për Ramushin


Haradinaj i zhgënjyer me shqiptarët: Ra një tren e më harruat

log in

reset password

Back to
log in