Haradinaj: Taksen po e shfrytezojë per vota, do ta heqi me 7 tetor


Lideri i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka bërë një deklaratë tepër kontradiktore teksa ka mbajtur një takim me disa prodhues të rakisë në Graçanicë.

Ai në një takim të mbyllur ka folur haptas për planet e tij nëse e merr qeverisjen me 7 tetor, një ditë pas zgjedhjeve. Sipas tij, serbët nuk duhet të shqetësohen edhe shumë për taksën 100% ndaj prodhimeve serbe sepse ajo është vetëm një lojë me të cilën ai po tenton ta marrë qeverisjen e plotë. 

“Mos u brengos o brate, taksa është vetëm një gjë të cilën po e shfrytëzoj për vota. Atë do ta heqi me 7 tetor”, ka thënë Haradinaj teksa ka mbajtur fjalim dhe takim me disa serb.

Ai ka thënë se edhe vet e ka marrë malli për pllazma por shumë shpejt do të kthehet koha kur të gjithë do të zhytemi sërish në botën madhështore të pllazmas.


Haradinaj: Taksen po e shfrytezojë per vota, do ta heqi me 7 tetor

log in

reset password

Back to
log in