fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

I Nxehti Afrikan i mahnitur me mikëpritjen në Kosovë, premton spektakël në ditët në vazhdim

1 min read

Nuk ka as një javë që ku ka zbarkuar në Kosovë, por I Nxehti Afrikan, është tashmë i mahnitur me Kosovën dhe sidomos njerëzit në Kosovë. 

Në një intervistë për emisionin 9a9 me Zanfina Ismailin, I Nxehti Afrikan ka treguar se para se të vinte në Kosovë, nuk e ka pasur aspak idenë se çfarë vendi jemi, çfarë njerëz jemi dhe cilat janë traditat tona. 

“Kur ju thash shokëve të mij se këtë javë po shkojë në një vizitë në Ballkan dhe me fokus në Kosovë, ata më thanë: kujdes se jane njerëz që nxehen shpejt sepse kanë dalë nga lufta me trauma, por mua më duket se kjo është një shoqëri shumë moderne por që në të njejtën kohë që ruan tradiat” 

I Nxehti Afrikan

Ai ka treguar se është lidhur shumë emocionalisht me kosovarët, të cilët deri më tash, janë populli që  e kanë përballuar më së miri dhe më së lehti vizitën e zotëri I Nxehti Afrikan. 

“Zakonisht gjithkah më urrejnë por në Kosovë gjeta mikëpritje. Kosovarët më kanë përballuar më së lehti deri më tash”, ka thënë i Nxehti Afrikan. 

I Nxehti Afrikan do të qëndrojë në Kosovë deri të premtën para dite. 

“Ka mundësi që iki edhe të ejtën masdite”, ka befasuar I Nxehti Afrikan. 

Comments

comments

125 thoughts on “I Nxehti Afrikan i mahnitur me mikëpritjen në Kosovë, premton spektakël në ditët në vazhdim

 1. Pingback: stromectol 6mg for
 2. Pingback: ivermectin 3mg
 3. Pingback: viagra by mail
 4. Pingback: 60 mg sildenafil
 5. Pingback: demos-server.com
 6. Pingback: hotel københavn
 7. Pingback: relx
 8. Pingback: Anonymous
 9. Pingback: Anonymous
 10. Pingback: cialis20mgr.quest
 11. Pingback: viagra natural
 12. Pingback: ivermectin 0.5%
 13. Pingback: tadalafil mexico
 14. Pingback: kardinal stick
 15. Pingback: ivermectin news
 16. Pingback: cheap tadalafil
 17. Pingback: buy viagra online
 18. Pingback: merck medicine
 19. Pingback: cialis com
 20. Pingback: cialis best price
 21. Pingback: tadalafil cialis
 22. Pingback: what is cialis
 23. Pingback: otc sildenafil
 24. Pingback: generic for cialis
 25. Pingback: ivermectin 0.5
 26. Pingback: madridbet
 27. Pingback: meritroyalbet
 28. Pingback: meritking
 29. Pingback: meritking
 30. Pingback: trcasino
 31. Pingback: eurocasino
 32. Pingback: ielexusbet
 33. Pingback: meritroyalbet
 34. Pingback: ivermectin news
 35. Pingback: eurocasino
 36. Pingback: eurocasino
 37. Pingback: ivermectin 200mg
 38. Pingback: ivermectin ireland
 39. Pingback: madridbet
 40. Pingback: lucky slots
 41. Pingback: ivermectin syrup
 42. Pingback: stromectol online
 43. Pingback: ivermectin paste
 44. Pingback: child porn
 45. Pingback: mazhor4sezon
 46. Pingback: filmfilmfilmes
 47. Pingback: gRh9UPV
 48. Pingback: 9-05-2022
 49. Pingback: kinoteatrzarya.ru
 50. Pingback: TopGun2022
 51. Pingback: Xvideos
 52. Pingback: XVIDEOSCOM Videos
 53. Pingback: ivanesva
 54. Pingback: cialis pill
 55. Pingback: Netflix bez VPN
 56. Pingback: Netflix

Comments are closed.