Ilir Shaqiri: Evropa kurvë, nuk lejoj Shqipërinë të fitoj


 

Redaktori përgjegjës i programit argëtues, muzikor dhe sportiv, Ilir Shaqiri, është treguar i ashpër për faktin se Shqipëria nuk ka fituar në Eurovisionin, as këtë vit.

Sipas tij, kjo është e pritshme, pasi Evropa kurvë gjithmonë ka qenë kundër shqiptarëve.

Moj Evropë, Evropë e vjetër, si s’më gjete një rrugë tjetër, një rrugë tjetër me pak besë, 100 vjet m’qite n’harresë”, ka thënë Shaqiri.

Sipas Shaqirit, Evropa është perdja e Ballkanit, që ja kanë vënë zjarrin në mes të Ballkanit, një zjarrë të përvëlon, por që nuk pret më nuk pret më si kujton. Për Shaqirin, qëllimi i Evropës është që Shqipëria të mos jetë Evropë.

“Deshtën Lindje e Azi, herë me fe, herë me dredhi. Trup e kokë t’mi bënin copë, Që t’mos isha më Evropë”, ka thënë Shaiqiri, tejet i nervozuar.


Ilir Shaqiri: Evropa kurvë, nuk lejoj Shqipërinë të fitoj

log in

reset password

Back to
log in