Jeta pa korrupsion: Shikoni sesi i kaloi pushimet verore djali i vogël i Kadri Veselit


Lideri i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli ka bërë publike një fotografi të ballkonit të banesës së tij gjatë kësaj vere, në të cilën shihet sesi djali i tij i vogël llapuqitet në një bazen të improvizuar. 

“Kjo është jeta pa korrupsion. Jetë e thjeshtë. Djalit tim sivjet ia bëra një bazen në ballkon sepse nuk doja të shpenzoja shumë para. Tek e fundit çka din fmija, ai veç mu llapuqit pak qaty knaqet”, ka shkruar Veseli. 

Veseli ka shkruar gjithashtu se djali i tij ka thënë se nuk dëshiron të shkojë në asnjë bazen përderisa të gjithë fëmijët e Kosovës të kenë mundësi ta bëjnë këtë gjë, dhe derisa në Kosovë të zhduket korrupsioni.


Jeta pa korrupsion: Shikoni sesi i kaloi pushimet verore djali i vogël i Kadri Veselit

log in

reset password

Back to
log in