Kaqusha Jashari akuzon Shpendin: Ma shkatërrove partinë, dikur merrja deri ne 4%


Liderja shpirterore e Partisë Socialdemokrate, Kaqusha Jashari eshte zgjuar nga gjumi dhe sapo ka kuptuar rezultatin zgjedhor.

Me te kuptuar qe partia qe ia dorezoj te rinjeve progresist te Levizjes Vetevendosje, nuk ka arritur qe te kaloje me shume sesa 2 deputet sipas te gjitha gjasave, ajo ka akuzuar kryetarin e PSD-së se ia ka shkaterruar partine.

“Dikur arrija qe e vetme me disa social-demokrate pensionist te merrja deri ne 4 deputet, tash ju i Harvardit ma shkaterove partine”, ka shkruar Jashari ne Hi5.

Meqense kete aplikacion nuk e perdor me askush, statusi i Jasharit nuk e ka komentuar askush, perpos neve qe e kemi marr.


Kaqusha Jashari akuzon Shpendin: Ma shkatërrove partinë, dikur merrja deri ne 4%

log in

reset password

Back to
log in