Kelani: në koncertin e Unikkatil kanë qenë 20 mijë persona


Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani, ka deklaruar se pretendimet e opozitës së në manifestim Flaka e Janarit kanë qenë 100 mijë, janë të pavërteta. Policia e Kosovës, ka bërë një ekspertizë profesionale të matjes së turmës dhe ka arritur në përfundim se në manifestim kanë qenë 8000 persona.

 

“Ndjehesha i lumtur në mesin e 20 pjesmarrsve tjerë dhe më kujtohet si sot që aty ishin 20 mijë veta. Nëse i shihni fotot, fatkeqësisht nuk kanë qenë më shumë se 8000 veta”, ka thënë Kelani.

Opozita ka deklaruar se Kelani nuk ka fare njohuri në matematikë dhe se ka qenë pikërisht fakti se ai gjithmonë gjatë vitit e kishte njësh në matematike, ka vendosur të shkojë në Akademinë Policorë në Vushtrri.

 


Kelani: në koncertin e Unikkatil kanë qenë 20 mijë persona

log in

reset password

Back to
log in