Komuna lëshon me qera për dasma autobusët e rinj


Komuna e Prishtinës ka vendosur që më qëllim që të paguaj sa më shpejt kredinë nga BERZH ka vendosur që të lëshojë më qera autobusët e rinj.

Ata do të lëshohen me qera për ahengje, dasma dhe syneti të ndryshme që mbahen brenda territorit të vendit.

“Duke qenë se jemi hi flliqt në kredi për këta autobusa e duhet me la sa ma shpejt, atëherë meqenëse autobusët e rinj janë të mirë mund të shërbejnë për dasma”, thuhet në njoftimin e Komunës.

Sipas komunës autobusët e rinj do të kushtojnë 50 deri në 100 euro dita.

“Autobusët mund të përdoren për të shkuar me marrë nusen”, ka qenë një ide e komunës.


Komuna lëshon me qera për dasma autobusët e rinj

log in

reset password

Back to
log in