Krijohet Fondi “Remi Thërret, Samia 3%” për të paguar shpenzimet në Speciale


Agjencia e lajmeve tashmë e dëshmuar si më patriotja në trevat pan shqiptare Kukunews ka vendosur që me rastin e aktivizitimit të Gjykatës Speciale të themeluar nga Evropa Kurvë Plakë, duke ftuar nëpër intervista dashakeqe, herë si të dyshuar e herë si dëshmitarë – komandantë të ndryshmë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, sikurse Komandant REMI dhe SAMI LUSHTAKU, ka parë të arsyeshme që të themelojë me urgjencë Fondin “Remi Thërret, Samia 3%” me qëllim që të ndihmojmë në pagimin e shpenzimeve për këta dy HERONJë.

Me vet faktin se Gjykata Speciale është tejet e shtrenjtë në kosto financiare, dhe Komandantët REMI DHE SAMI LUSHTAKU, jetojë si krejt kosovarët me të ardhura minimale e herë mesatare, ftojmë POPULLATEN E NDERUAR që MASIVIKISHT ti bashkëngjitet këtij aksioni duke dhuruar para me AQ SA KENI MUNCI, për këta dy komandantë.

Fondi ka për qëllim që të paguaj orët e avokatëve, qëndrimin e Komandandëve në HAGë, pasi ata po e mbrojnë luftën  e SHEJT, të UçK-së.

JU MUND Të KONTRIBUONI: duke e bërë share këtë lajm tek më shumë se 10 veta, dhe pasi ta keni bërë këtë, do të ju vinë një NOTIFICATION duke ju pyetur se sa shumë para do të dhuroni përmes XHIROLOGARISë SUAJ.


Krijohet Fondi “Remi Thërret, Samia 3%” për të paguar shpenzimet në Speciale

log in

reset password

Back to
log in