fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

Kurti ofroi 3 dhoma të shtëpisë për të pastrehët, por qiraxhija ia refuzon: veç për familjar, me kon e kisha lshu për studenta

2 min read

Kryeministri Albin Kurti, pasi ka rehatuar të gjitha rrobat, sidomos librat, qindra-mijëra tituj, dhe rrangshtajat e tjera, ka vërejtur se shtëpia e re rreth 500 metra katror, i ka 3 dhoma të cilat nuk i shfrtyëzon familja e kryeministrit. 

Duke qenë një politikan model dhe një lider që bashkëndjenë me popullin, Kurti kishte vendosur që të 3 dhomat ti lëshojë për familjet në nevojë që nuk kanë kulm mbi kokë, dhe madje i kishte pastruar të tria dhomat, duke ia vendosur edhe qarshafa të rinj. 

Por me të dëgjuar për këtë vendim, qiraxhiu që ia ka lëshuar shtëpinë Kurtit me një çmim shumë modest, vetëm 250 euro në muaj, ka reaguar duke ia rikujtuar kontratën kryeminsitrit Kurti. Në këtë kontratë 3 vjeçare, Kurti dhe qiraxhia janë dakorduar që të në këtë shtëpi të jetojnë vetëm 3-4 persona familajrë, dhe nuk lejohet dikush tjetër jashtë familjes. 

“Unë si qiraxhi i vjetër i kam mërzi me e lshu shtëpinë për gjithkan. Me mu bo shpia, hin Ferat dil Murat. Kështu që i kam treguar me kohë Albinit, që shtëpinë e lëshojë veç për familjar. Me dasht shumë njerëz, e kisha lëshu me qera për studenta”.

Qiraxhi Pekmezi

Në anën tjëetër, Kurti ka lajmëruar se kontrata është duke u vlerësuar nga Zyra Ligjore dhe do të bëhet e pamundur që të shikohet që brenda kornizave ligjore, të lejohet futja e tri familjeve të pastreha në dhomat e lira. 

“Nuk e kam lexuar ende kontraten, ekipi jem eshte duke e lexuar, ama me duket qe ose duhet me u prish me qiraxhine ose me nejt vetem une ne krejt shtepine. Nese nuk behet me pru njerez ne nevoje, atehere dhomat do ti shfrytezoj per te krijuar disa mini muze per te pastrehet”.

Albin Kurti per Radio Taslixhja

A mendoni se qiraxhia po tregohet shumë i egër me Kurtin ëngjëll?

Comments

comments

244 thoughts on “Kurti ofroi 3 dhoma të shtëpisë për të pastrehët, por qiraxhija ia refuzon: veç për familjar, me kon e kisha lshu për studenta

 1. Pingback: cialis best buy
 2. Pingback: ivermectin cas
 3. Pingback: red viagra tablets
 4. Pingback: buy cialis online
 5. Pingback: cheap ed pills
 6. Pingback: buy cialis pattaya
 7. Pingback: clomid 100mg 5 9
 8. Pingback: ivermectin pill
 9. Pingback: canadian drugs
 10. Pingback: otc viagra usa
 11. Pingback: viagra 50 mg
 12. Pingback: meritking
 13. Pingback: elexusbet
 14. Pingback: eurocasino
 15. Pingback: madridbet
 16. Pingback: meritroyalbet
 17. Pingback: eurocasino
 18. Pingback: eurocasino
 19. Pingback: meritking
 20. Pingback: meritroyalbet
 21. Pingback: meritroyalbet
 22. Pingback: sex pills cialis
 23. Pingback: cialis pills women
 24. Pingback: stromectol 12mg
 25. Pingback: ivermectin 5ml
 26. Pingback: viagra cialis
 27. Pingback: ventolin brand
 28. Pingback: flccc ivermectin
 29. Pingback: flccc alliance
 30. Pingback: clomid buy online
 31. Pingback: zanaflex 8 mg
 32. Pingback: zanaflex 2mg
 33. Pingback: flccc ivermectin
 34. Pingback: tamoxifen order
 35. Pingback: stromectol cream
 36. Pingback: ivermectin 50ml
 37. Pingback: ivermectin 0.5%
 38. Pingback: ivermectin 24 mg
 39. Pingback: stromectol price
 40. Pingback: cialis generic
 41. Pingback: ceallias
 42. Pingback: tadalafil otc
 43. Pingback: cialis dosis
 44. Pingback: ivermectin 500ml
 45. Pingback: tadalalafilaquest
 46. Pingback: ivermectin 1%cream
 47. Pingback: tadalafil
 48. Pingback: ivermectin 5
 49. Pingback: buy cialis collins
 50. Pingback: cheap cialis
 51. Pingback: ivermectin cena
 52. Pingback: tadalafil otc
 53. Pingback: tadalafil generico
 54. Pingback: tadalafil citrate
 55. Pingback: cialis bula
 56. Pingback: cialis price
 57. Pingback: molnupirawir
 58. Pingback: 3degrees
 59. Pingback: cialis otc
 60. Pingback: discount tadalafil
 61. Pingback: le cialis
 62. Pingback: cialis coupon
 63. Pingback: cialis walmart
 64. Pingback: clomid generic
 65. Pingback: stromectol xr
 66. Pingback: doxy
 67. Pingback: stromectol tab 3mg
 68. Pingback: stromectol cheap
 69. Pingback: ivermectin brand
 70. Pingback: meritroyalbet
 71. Pingback: meritking
 72. Pingback: meritking
 73. Pingback: trcasino
 74. Pingback: eurocasino
 75. Pingback: eurocasino
 76. Pingback: stromectol uk
 77. Pingback: how to take cialis
 78. Pingback: madridbet
 79. Pingback: luckyland login
 80. Pingback: purchase cialis
 81. Pingback: durvet ivermectin
 82. Pingback: ivermectin 80 mg
 83. Pingback: child porn
 84. Pingback: best pill for ed
 85. Pingback: ivermectin 200
 86. Pingback: cheap medications
 87. Pingback: drug medication
 88. Pingback: mazhor4sezon
 89. Pingback: ivermectin 9 mg
 90. Pingback: filmfilmfilmes
 91. Pingback: gRh9UPV
 92. Pingback: ivermectin 1 cream
 93. Pingback: online meds for ed
 94. Pingback: cheap drugs
 95. Pingback: 9-05-2022
 96. Pingback: kinoteatrzarya.ru
 97. Pingback: TopGun2022
 98. Pingback: Xvideos
 99. Pingback: XVIDEOSCOM Videos
 100. Pingback: ivanesva
 101. Pingback: Netflix bez VPN
 102. Pingback: meritroyalbet
 103. Pingback: Netflix

Comments are closed.