fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

Kurti vlerëson me 7-she performancën në Bruksel: Kam pritur më shumë nga vetja, kam mundur të jap më shumë

1 min read

Teksa populli kosovar dhe e gjithë Evropa nuk po mund të kfillet ende nga leksionet e jashtëzakonshme që lideri ynë, kryeministri Albin Kurti i dha gjatë vizitës së tij në Bruksel, për Kurtin performanca e tij nuk ishte në nivel të duhur. 

Sipas disa shkrimeve që janë gjetur në disa palloma në aeroplanin me të cilin Albin Kurti u kthye nga Brukseli në Prishtinë, shihet se Kurti gjatë fluturimin i ka bërë një vetëkritikë performancës në kryeqytetin evropian. 

“Mund të them me pak dyshime se nota e performancës sime ishte një 7she. Kam mundur të marrë një 9-she së paku, por nuk e di se çpata. Ndoshta komplimentet e vazhdueshme të Besnik Bislmit më dhanë siguri dhe vetbesim dhe unë rash në kurthin e egos sime, dhe nuk ndoqa vetsakrifikimin për shtetin”, shkruhet në një pallomë ku ishte ulur Kurti. 

Pallomat janë gjetur nga një stujardeskë e cila më vonë ia shitur dikujt në aeroport e më vonë ata të Aeroportit na kanë qu neve e na ua blejtëm atyne. 

Në një pallomë tjetër Kurti shkruan: Kam pritur më shumë nga vetja. Kam mundur të jap shumë më shumë sesa kaq. Mos vallë duhet t’i kërkojë falje popullit?. 

Kurti ka qendruar rreth dy ore në aeroplan pasi refuzonte të ateroj pa e qartësuar këtë dilemë. 

Comments

comments

37 thoughts on “Kurti vlerëson me 7-she performancën në Bruksel: Kam pritur më shumë nga vetja, kam mundur të jap më shumë

  1. Pingback: plaquenil and
  2. Pingback: ivermectin 5 mg
  3. Pingback: cipla cialis
  4. Pingback: ivermectina dosis
  5. Pingback: blue pill viagra
  6. Pingback: vue js with cms
  7. Pingback: hotels near me
  8. Pingback: cdl job

Comments are closed.