Lajm i mirë për Serbinë: Qeveria e Kosovës ulë tatimin për vallëtaret serbe


Qeveria e Kosovës ka marrë një tjetër vendim që lidhet me importet nga Serbia. Pas vendimit që të rritet taksa prej 100% për produktet si Pllazma, Krembananet e Cipiripit, Qeveria ka ndërrmarrë një ulje takse për një tjetër gjë që importojmë nga Serbia.

Bëhet fjalë për tatimin për vallëtaret serbe që punojnë nëpër lokalet e ndryshme të Kosovës.

“Ky vendim është marrë pasi këto vallëtare nuk mund ta përballojnë taksën e rritur dhe me të thënë të drejtën nuk është që ka ndonjë problem me to. Janë shumë të mira, vec le të vazhdojnë”, thuhet në komunikatët  e Qeverisë.


Lajm i mirë për Serbinë: Qeveria e Kosovës ulë tatimin për vallëtaret serbe

log in

reset password

Back to
log in