Lladrovci: Ramushi dhe Ademi nuk janë një gjeneratë


Ish luftëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, tash diplomati Ramiz LLadrovci, ka dalë menjëherë me një deklaratë të për të përgënjeshtruar siç ka thënë ai liderin e AAK-së Ramush Haradinaj që ka thënë se kinse ai dhe Adem Jashari janë të së njëjtës gjeneratë.

“Është rren kjo çka ka than Ramushi. Po çfarë gjenerate e njëjtë ai bre me Ademin. Baca Adem është 55-sh e Ramushi është 68-sh. A po mendon Ramushi që na nuk i dimë datëlindjet a”, ka thënë Lladrovci.

Ai ka thënë se posedon edhe një incizim ku Adem Jashari thotë me gojë të vet, se Ramushi është një djal i ri prej Gllogjani.

“Ademi në atë incizim nuk thotë se e ka në gjeneratë Ramushin. Bile i drejtohet me ‘djalë i ri’ kur flet në një incizim. E ftoj Ramushin ta dëgjojmë së bashku këtë”, ka thënë Lladrovci për Kukunews, selia në Tiranë.

Ramushi kishte thënë se ai dhe Adem Jashari janë në një gjeneratë dhe se i ndajnë vetëm disa data.

“ Ndoshta keni harru po unë jam kanë në gjeneratë me Adem Jasharin –  qysh ka luftuar ai me 5,6,7 mars unë kam luftuar me 27”, ka thënë Haradinaj.

 


Lladrovci: Ramushi dhe Ademi nuk janë një gjeneratë

log in

reset password

Back to
log in