fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

luminati mbledhje urgjente: Granit Xhaka po rrezikon rendin e ri botëror – kush e bind ta marrë vaksinen fiton 50 milion dollarë

1 min read

Duket se tentimi i Illuminatit që të vendos një rend të ri botëror, përmes vaksinimit të krejt banorëve të botës dhe më pas programimi i tyre për të vendosur një rend të ri, do të dështojë nëse futbollisti kosovar i kombëtares së Zvicrës, Granit Xhaka, nuk pranon të vaksinohet. 

Kësisoj, Këshilli i Përgjithshëm i Illuminatit i përbërë nga Bill Gates, Joe Biden, Jeff Bezos dhe Haki Abazi është mbledhur të dielën pasdite në një takim sekret, ku kryetemë e bisedave ka qenë refuzimi që Xhaka po ja bënë vaksinës anti-Covid. 

Sipas një burimi brenda këtij takimi, drejtuesit e Illuminatit kanë shprehur shqetësimet e tyre se ky refuzim i Xhakës mund të sjellë probleme në funksionimin e rendit të ri botëorë, pasi Xhaka në vazhdimësi po paraqet punime shkencore që e hedhin poshtë ekikasitetin e vaksinës. 

“Përgaditja enorme dhe profesionale e Xhakës sidomos në aspektin shkencor, është rrezik permanent për planin tonë që ta vendosim një rend të ri botëror përmes vaksinës”, ka thënë ky burim.

Comments

comments

64 thoughts on “luminati mbledhje urgjente: Granit Xhaka po rrezikon rendin e ri botëror – kush e bind ta marrë vaksinen fiton 50 milion dollarë

 1. Pingback: dumps store
 2. Pingback: relx
 3. Pingback: read this
 4. Pingback: kardinal stick
 5. Pingback: funkymedia
 6. Pingback: buy browning guns
 7. Pingback: cheap cvv
 8. Pingback: cvv for shipping
 9. Pingback: Netflix bez VPN
 10. Pingback: projectio
 11. Pingback: psy online
 12. Pingback: uels ukrain
 13. Pingback: DPTPtNqS
 14. Pingback: qQ8KZZE6
 15. Pingback: D6tuzANh
 16. Pingback: SHKALA TONOV
 17. Pingback: buy fullz online
 18. Pingback: chelovek-iz-90-h
 19. Pingback: 3Hk12Bl
 20. Pingback: 3NOZC44
 21. Pingback: 01211
 22. Pingback: tor-lyubov-i-grom
 23. Pingback: film-tor-2022
 24. Pingback: hd-tor-2022
 25. Pingback: hdorg2.ru
 26. Pingback: Psikholog
 27. Pingback: netstate.ru
 28. Pingback: Link
 29. Pingback: best cvv2 shop
 30. Pingback: psy
 31. Pingback: bit.ly
 32. Pingback: cleantalkorg2.ru
 33. Pingback: bucha killings
 34. Pingback: War in Ukraine
 35. Pingback: Ukraine
 36. Pingback: site
 37. Pingback: stats
 38. Pingback: web
 39. Pingback: film.8filmov.ru
 40. Pingback: film
 41. Pingback: filmgoda.ru
 42. Pingback: rodnoe-kino-ru
 43. Pingback: stat.netstate.ru
 44. Pingback: sY5am
 45. Pingback: Dom drakona
 46. Pingback: JGXldbkj
 47. Pingback: video-2
 48. Pingback: sezons.store

Comments are closed.