Lumja: Pantollat e ushtrisë i ka marrë Endriti në skijim


Zonja e Parë e Republikës së Kosovës, e cila së bashku me tërë stafin e presidencës prej promshit janë duke kërkuar pantollat e ushtrisë së Komandantit Suprem të Ushtrisë së Kosovës e cila po formohet sot.

Por pas shumë kërkimeve dhe pasi që Thaçi mendohej ta shtyjë krejt ceremoninë e ushtrisë, Zonjes së Parë i ka rënë ndërmend se ku janë pantollat.

“Ooo qyqeee o Hashim qetash mu kujtu qe Endriti ti ka marr pantollat që u shku në skijim”, ka thënë Lumja, teksa ka qenë duke kërkuar.

Në këto momente nuk dihet se si do ti sigurojë pantollat Komandanti.

Thaçi s’po mundet ti gjejë pantollat e ushtrisë – kërkon të shtyhet ceremonia


Lumja: Pantollat e ushtrisë i ka marrë Endriti në skijim

log in

reset password

Back to
log in