Mialim Zeka kerkon përsëritje të zgjedhjeve!


Kandidati për kryeministër dhe kryetari I PEK-ut, Milaim Zeka, është shprehur I pa kënaqur me rezultatin e zgjedhjeve duke vlerësuar se kjo vje si pasojë e padrejtësive dhe keqpërdorimeve të mëdha në dëm të kësaj partije.

“Kështu në Suedi nuk kish ba vaki kurrë se këtu”, ka thënë Zeka.

Ai ka deklaruar se në rast se nuk përsëritet edhe fushata edhe zgjedhjet atëherë Kosovës do ti bëhet dëm historik.

“Nëse nuk ka zgjedhje detinitvisht kty duhet mi q* nonen e me shku ja ne Suedi ja me ia nis nji emission te rip o kujt mi fol se as me rrotlla as pa rrotlla”, ka theksuar Zeka, i cili ka theksuar se ndoshta mund të bej koalicion në momentet e fundit me Nismën-AKR.


Mialim Zeka kerkon përsëritje të zgjedhjeve!

log in

reset password

Back to
log in